Vredestein – nederlandsk dekkvalitet

Vredestein er en av verdens ledende dekkprodusenter, og den nederlandske bedriften har i løpet av de siste tiårene gjort seg sterkt gjeldende overalt hvor sykling og sykkelsport er populært. Denne bedriften utmerker seg ved at dekkene reflekterer en ny og unik vektlegging av kundenes behov og ønskemål, og at kravene fra brukerne danner grunnlaget for hele prosessen fra design og materialutvikling til salg og markedsføring. Konkret har dette blant annet innebåret at Vredestein har satset hardt på sin utviklingsavdeling for å ligge i forkant av den akselererende tekniske utviklingen på dette området.

Dekkene til Vredestein oppfyller kravene til både mosjonistene og de aller fremste blant profesjonelle ryttere, som for eksempel lav rullemotstand som gir høyere hastighet, sterk beskyttelse mot punkteringer og skader på dekkene, og et veigrep som ikke svikter selv om forholdene og føret er vanskelige.

I tillegg til dekk til racersykkel har Vredestein de siste årene også begynt med å utvikle dekk for mountainbike, og fått med seg flere av profflagene innen denne sporten for å videreutvikle tire-415767_960_720sine dekk og lage spesialdekk til ulik bruk og anvendelser. De har derfor et umåtelig bredt sortiment som også inneholder dekk som tåler de aller mest steinete og kuperte forholdene i terrenget. Slagordet er da også “designed to protect you”, som peker mot den kontinuerlige satsingen på å forbedre rytternes sikkerhet, enten det gjelder sykling på vei, bane, eller i terrenget.

Med enkelte modeller av Vredestein får du nå et dobbelt antipunkteringssystem, som innebærer at det er et usedvanlig elastisk lag med gummi under slitebanen som spiller sammen med et lag vevd polyamid som er innkapslet i dekkstammeskjøten. Denne beskyttelsen reduserer risikoen for punktering til så å si null.

Det er verdt å huske at på nederlandsk uttales v i begynnelsen av et ord som f. Her dreier det seg altså om fred, ikke om vrede!