Sidi – sko for seriøse syklister

Sidi er en gammel og ærverdig produsent av sykkelsko med en interessant historie. Visste du at Digno Signori etablerte firmaet da han var bare 15 år gammel? Som noen vil forstå, kommer firmanavnet fra hans eget for- og etter navn – “si” fra Signori og “di” fra Digno. Selv om etableringen skjedde helt tilbake i 1960, står Signori fortsatt ved roret i sin egen bedrift. Han advarer mot at han kan komme til å lede selskapet fram til 75 års jubileet i 2035, da vil han eventuelt være 90 år gammel!

Sidi-familien og de dyktige ekspertene de har knyttet til seg har lyktes i å utvikle noen av verdens beste sykkelsko og har blitt en ledende produsent på dette området. Unge, dynamiske medarbeidere sørger for alt av ny teknologi blir tatt i bruk for å lage stadig lettere og mer komfortable sko.

De er klar over at mange av kundene setter høye krav og forventer stadig ny og bedre design og materialutvikling. Med på laget har de derfor profesjonelle syklister som er med på å teste de nye teknologiene og materialene. De viser at skoene er bra nok for deg ved å utvikle sko som brukes av noen av verdens beste syklister. Du får nøyaktig de samme skoene som proffene sykler med – samme komfort, samme stivSidi_shoeshet og samme egenskaper for øvrig.

Opprinnelig var skoene til Sidi laget i de tradisjonelle materialene tre (såler) og lær (resten av skoen), men fra 1980-tallet har de i økende grad tatt i bruk syntetiske materialer som plast og karbonfiber, og har med dette fått frem verdenskjente skomodeller som Sidi Ergo 1 og 2. Før i tiden passet disse skoene best for ryttere med smal fot, men nå finnes et bredere utvalg slik at alle som sykler kan finne en sko som passer. Sidi produserer også sokker spesiallaget for syklister.