Boka «Nutrition for Cyclists – The book»

Uten mat og drikke, duger helten som kjent ikke. Men, det gjør heller ikke syklisten. «Nutrition for Cyclists – The book» understreker dessuten at det ikke er likegyldig hvilken mat du som syklist får i deg.

Kort sagt gir boken gode og konkrete råd om hvilken næring syklister trenger før, under og etter et løp. Den henvender seg til utøvere på alle nivåer. Boken forfekter ingen spesiell diett, men sammenfatter det som fins av godt etablert kunnskap på feltet, og presenterer den på en lettfattelig måte. Dermed blir det langt enklere å ta prestasjonsfremmende valg når du setter sammen spiseplanen din og du kan føle deg trygg på at i alle fall maten spiller på lag alle timene på sykkelsetet.

Det er kanskje på tide å skrive om ordtaket? «Uten RIKTIG mat og drikke duger helten ikke», bør det være. Og om du finner et unntak fra regelen kan du trøste deg med at vedkommende ville ha prestert enda bedre om spiseplanen var i orden. Dessuten er det faktisk en god følelse i seg selv å kjenne at kroppen har det den trenger. Med «Nutrition for Cyclists», ligger alt til rette for å kjenne på nettopp det.